cropped-LeeuwLogo-1.png
Mini Silhouettes – Met naam en hartje in roze

5.88

Product beschrijving:

Creëer een blijvende herinnering met onze mini silhouettes! Upload simpelweg je foto, en laat onze tekenaars de uitsnede verzorgen. Dit originele bedankje onderscheidt zich doordat het veel langer bewaard blijft dan andere attenties. Bedank je gasten op een unieke manier en geef ze iets speciaals om te koesteren.

Twijfels over je foto? Geen zorgen! Upload hem naar onze chat, waar we 7 dagen per week beschikbaar zijn om advies te geven. We helpen je graag om de perfecte foto te kiezen voor jouw bedankje.

Formaat: Ongeveer 10 cm hoogte, afhankelijk van de foto.

Kies je type foto:

Aantal personen/dieren op de foto:

Bijv: instrument, ballonnen, bloemen, voetbal, ...
(+0.45)
(+0.45)
Bijv: hond, close-up met paard, ...
(+0.45)
Bijv: auto, volledig met paard, moto, fiets, ...
Productietijd & levering
Geschatte Productietijd: 7 tot 8 werkdagen

Kies je verzendopties in de winkelwagen

  • Levering aan huis met een Track & trace  € 8,50
  • In een afhaalpunt in je buurt € 5,50
Spoedlevering: 2 tot 3 werkdagen

Dringend geschenkje?  Dit kan! Kies voor spoedlevering. Deze nemen we voor in onze productie, zodat je je geschenkje tijdig hebt.

  • Spoedbestelling €25
Dit vind je misschien ook leuk
Meer cadeautjes
Een geschenk van uit je hart ...

Gepersonaliseerd cadeau

Wij hebben meer dan 100 verschillende producten die je kan gaan personaliseren met foto of een leuke tekst. Voor elke gelegenheid hebben we een geschikt cadeau: Kerst, Moederdag, Vaderdag, Geboorte, Doop, Huwelijk, …

Fotocadeau

Er is niets persoonlijker dan een cadeau met foto. Kies één van onze producten, selecteer het gewenste design en start met personaliseren. Kies uit één van je favoriete foto’s en upload deze in je design. Voila, in enkele eenvoudige stappen heb je een origineel fotocadeau gemaakt.

Gepersonaliseerd cadeau voor man of vrouw

Wij hebben gepersonaliseerde cadeaus voor mannen en vrouwen. We hebben stoere gepersonaliseerde cadeaus gemaakt uit leder voor de mannen. We hebben ook tal van leuke interieur producten die eerder voor de vrouwen zijn.

Wie wil je verrassen?
Scroll naar boven