Nog op zoek naar een vaderdagcadeau ? 🎉

Enkel voor klanten uit Nederland! Vaderdag 16/06.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

15% KORTING!
op communie- of
Lentefeest
UITNODIGINGEN 🎉

Code: FEEST24

Je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Nog op zoek naar een vaderdagcadeau ? 🎉

Enkel voor Nederlandse klanten. (Vaderdag 16/6)

Je kan nog bestellen tot:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
cropped-LeeuwLogo-1.png
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deurmat

Gepersonaliseerde deurmat: maak je entree uniek

Een deurmat is vaak het eerste wat bezoekers zien wanneer ze je huis binnenkomen. Waarom zou je dan kiezen voor een saaie, standaard deurmat als je ook kunt gaan voor een gepersonaliseerde deurmat die je entree uniek maakt? In dit artikel gaan we dieper in op het creëren van een persoonlijke deurmat en laten we je kennismaken met allerlei leuke en originele opties.

Grappige deurmat: een lach bij de drempel

Een grappige deurmat verwelkomt gasten met een glimlach. Kies een humoristische tekst, een leuke afbeelding of een komisch ontwerp om je bezoekers al bij de deur in een goede stemming te brengen. Deze deurmatten zorgen voor een verrassend en gastvrij element.

Leuke deurmat: warmte en vrolijkheid

Een leuke deurmat voegt warmte en vrolijkheid toe aan je entree. Met kleurrijke patronen, speelse ontwerpen en aansprekende afbeeldingen, zorg je ervoor dat je voordeur een uitnodigende uitstraling heeft.

Originele deurmatten: een unieke eerste indruk

Originele deurmatten maken een onvergetelijke eerste indruk. Door te kiezen voor unieke materialen, bijzondere vormen en creatieve ontwerpen, creëer je een entree die in het geheugen blijft hangen. Dit is jouw kans om je persoonlijkheid te laten zien.

Deurmat met tekst: persoonlijke groet

Een deurmat met tekst is als een persoonlijke groet voor je bezoekers. Je kunt een welkomstbericht, je familienaam of een inspirerende quote toevoegen om een warme en persoonlijke touch aan je entree te geven.

Deurmat binnen: stijlvol in huis

Een leuke deurmat binnen zorgt niet alleen voor een schone vloer, maar ook voor stijl in huis. Kies een deurmat die past bij je interieur en die bijdraagt aan de sfeer van de ruimte. Je kunt eindeloos variëren in ontwerpen en kleuren.

Deurmat bedrukken: jouw creatie

Het bedrukken van deurmatten geeft je de vrijheid om je eigen creatie te maken. Je kunt je eigen afbeeldingen, logo’s of teksten toevoegen en zo een deurmat creëren die volledig bij jouw smaak en stijl past. Hiermee maak je van je entree een persoonlijke en unieke plek.

Gepersonaliseerde mat: voor jou alleen

Een gepersonaliseerde mat is helemaal van jou. Hier kun je je eigen ontwerp, tekst of zelfs een foto toevoegen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een deurmat die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Deurmatten bedrukken: voor iedere gelegenheid

Deurmatten bedrukken is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een geweldig idee voor cadeaus. Je kunt deurmatten aanpassen aan speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften of jubilea, en zo een uniek en persoonlijk geschenk geven.

Deurmat met foto: Herinneringen bij de Deur

Een deurmat met foto is meer dan een functioneel item; het is een herinnering. Kies een foto die dierbaar voor je is, zoals een familiefoto, een vakantieherinnering of een geliefd huisdier, en maak van je deurmat een bewaarplaats van mooie momenten.

Deurmat met logo: professionele uitstraling

Een deurmat met logo geeft je entree een professionele uitstraling. Dit is ideaal voor bedrijven, kantoren en winkels, waar je met je eigen logo of merkidentiteit een onuitwisbare indruk wilt achterlaten.

Deurmat welkom: de eerste stap

Een deurmat met het woord “welkom” is als de eerste stap naar gastvrijheid. Het heet je gasten vriendelijk welkom en laat zien dat ze gewaardeerd worden.

Scroll naar boven