Communie of lentefeest op 01/05 ? 🎉

Bestellen kan nog...

Vermeld je datum in de opmerking van je bestelling.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

15% KORTING!
op communie- of
Lentefeest
UITNODIGINGEN 🎉

Code: FEEST24

Je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Communie of lentefeest op 01/05 ? 🎉​

Vermeld je datum in de opmerking van je bestelling.

Je kan nog bestellen tot:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
cropped-LeeuwLogo-1.png
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dienblad

Dienblad met foto

Breng jouw dierbare herinneringen tot leven met onze prachtige collectie dienbladen met foto. Of je nu een uniek geschenk zoekt of een persoonlijk accent wilt toevoegen aan jouw interieur, onze dienbladen bieden een creatieve en functionele manier om jouw meest geliefde momenten te koesteren.

Maak Indruk met Onze Gepersonaliseerde Dienbladen met Foto: Jouw Unieke Stijl, Jouw Unieke Momenten

Gepersonaliseerd dienblad met foto

Transformeer een eenvoudig dienblad in een kunstwerk door het te personaliseren met jouw favoriete foto’s. Onze dienbladen met foto zijn bedoeld om jouw persoonlijke stijl en unieke verhalen te weerspiegelen. Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan jouw serveersessies of maak van jouw dienblad een prachtige decoratieve eyecatcher.

Foto op dienblad

Laat jouw herinneringen stralen met een foto op dienblad. Of het nu gaat om een familieportret, vakantieavontuur of een speciale mijlpaal, breng jouw favoriete momenten naar de voorgrond terwijl je geniet van je drankjes of snacks. Een foto op dienblad voegt een persoonlijk tintje toe aan alledaagse rituelen.

Dienblad met foto bedrukken

Maak jouw dienblad echt uniek door het zelf te ontwerpen. Onze dienbladen met foto bedrukken biedt jou de vrijheid om creatief te zijn. Kies jouw favoriete foto’s, voeg tekst toe of speel met lay-outs om een dienblad te creëren dat helemaal bij jou past.

Waarom onze dienbladen?

  • Gepersonaliseerde Expressie: Jouw stijl, jouw verhalen.
  • Functioneel en Decoratief: Perfect voor serveren en decoreren.
  • Hoogwaardige Bedrukking: Duurzaamheid ontmoet esthetiek.

Houten dienblad

Ontwerp een dienblad dat niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid. Maak van elk serveermoment een bijzondere gelegenheid met onze dienbladen met foto. Bestel vandaag nog en voeg een uniek en persoonlijk accent toe aan jouw thuisbeleving!

Scroll naar boven