cropped-LeeuwLogo-1.png

Communie en Lentefeest

Meer info
Prachtige herinnering

Tijd voor bedankjes

Ben jij op zoek naar iets: unieks, origineel, exclusiefs en vooral heel bijzonder? Wij hebben écht de mooiste communie- en lentefeest bedankjes en communiekaartjes…

Ga zelf aan de slag en maak van jouw communie- of lentefeest eentje waar je gasten nog jaren over spreken

DE TOPPER: mini-silhouette

De topper bij uitstek is onze MINI-SILHOUETTE! Een klein mini exemplaartje van het feestvarken! Super leuk om te geven, maar VEEL leuker om te krijgen… Het ideale Communie bedankjes – Lentefeest.

Hoe zotter hoe beter, bijna alles is mogelijk. Met deze Communie bedankjes creëer je een écht WAUW-effect! Ook als cadeautje voor meter & peter, oma of opa is dit een echte musthave.

Het voetje kan je volledig naar wens personaliseren, de foto snijden wij voor jou uit! Dit hoef je niet zelf te doen.

Wondermooie uitnodigingen

Het feest start bij de communie uitnodiging.

Nodig je familie & vrienden uit met een stijlvol exemplaar. De communiekaartjes zijn makkelijk aanpasbaar van kleur of lay-out, zo vormt alles een mooi geheel met je gekozen kleurenthema of kledij…

Kruip lekker samen achter de computer en geniet van de voorpret. Vergeet geen leuk cadeautje voor de meter en peter. Fijne communie en lentefeest gewenst!

Feestdecoratie voor een
communie- of lentefeest

Je feest is helemaal af wanneer je voor een totaalconcept gaat.Wijs de weg naar het feest met de wegwijzers met daarop een foto en naam van het feestvarkentje, hang aan de poort een mooie ‘welkomstbanner‘. Kleed de ‘inkomtafel’ mooi aan met een enveloppenkist, een display met de bedankjes, geurende bloemetjes,…

Kleed je feesttafel aan met gepersonaliseerde placemats, silhouettes, en gepersonaliseerde servetringen,…

Musthaves

Communie

Een fonkelend feest voor je zoon of dochter. Het is zo’n mooie traditie! Je geeft iedereen graag een origineel aandenken aan dit speciale moment. De mooiste communie bedankjes voor je gasten geef je met My Creative Prints jouw eigen touch. Zo heb je altijd iets waar mensen jou en je kind helemaal in herkennen. Van kaarsen tot snoepdoosjes en een flesje Jack Daniels voor opa.

Waarom communie bedankjes

Communie bedankjes zijn een mooie manier om gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan de viering van deze belangrijke mijlpaal. Het geeft de gasten een gevoel van waardering en zorgt voor een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

Kies het communie bedankje dat het best bij jou past

Er zijn talloze opties beschikbaar als het gaat om het kiezen van het perfecte bedankje voor jouw communie of lentefeest. Van gepersonaliseerde snoepjes en chocolaatjes tot fotohouders en sleutelhangers, er is voor elk wat wils.

Originele bedankjes door jou gemaakt

Met onze handige ontwerptool geef je supereenvoudig je eigen accent aan je communie bedankjes. Kies prachtige aardetinten of pastel. Denk aan mooi donkergroen, terracotta of lichtroze – net wat bij jou past. Maak een ontwerp om van te smullen voor een chocoladedoosje, een vlammende kaarsenhouder of een bruisend badzoutdoosje. En laat je gasten versteld staan!

Bedanking voor het lentefeest

Geen communie, wel een feestje? Vier lekker lentefeest! Voor alle kinderen is het leuk om iets te vieren. En als ouders sta je even stil bij het opgroeien van je kind. Ook daarvoor hebben we stijlvolle bedankjes. Wat dacht je van mooie kleurpotloodjes voor alle kinderen? Of snoep uit een doosje om te delen? En voor alle volwassenen een flesje Jack Daniels, Gin of een leuk plantje.

Bouw je eigen droomfeest

Bij het kiezen van de communie bedankjes is het belangrijk om rekening te houden met het thema en de stijl van het evenement. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor bedankjes die aansluiten bij het kleurenschema van het feest of die passen bij de interesses van het kind. Ook dit kan je allemaal bij My Creative Prints vinden.

 

Scroll naar boven