Communie of lentefeest op 4 of 5 mei ? 🎉

Bestellen kan nog...

Vermeld je datum in de opmerking van je bestelling.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

15% KORTING!
op communie- of
Lentefeest
UITNODIGINGEN 🎉

Code: FEEST24

Je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Communie of lentefeest op 4 of 5 mei ? 🎉

Vermeld je datum in de opmerking van je bestelling.

Je kan nog bestellen tot:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
cropped-LeeuwLogo-1.png
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feest

Meer info
Categorie pagina I feest algemeen
Hieperdepiep

Hoera, je kind is jarig!

Dat verdient een geweldig verjaardagsfeest. Bij My Creative Prints vind je alles voor een origineel feest met versiering in dezelfde mooie stijl. Zo passen de items perfect bij elkaar en luidt je kind op een stijlvolle manier zijn of haar nieuwe levensjaar in. Nog een voordeel: je kan alle producten personaliseren.

Categorie pagina I feest algemeen

Persoonlijke decoratie voor
de verjaardag van je kind

Het feestje begint natuurlijk met de uitnodiging. Dankzij de creatieve vormen weten genodigden meteen dat ze dit verjaardagsfeest niet kunnen missen. Denk aan een kroon, ballon of cupcake. Dan volgt het leukste: de aankleding. Aan alles is gedacht: van taarttoppers tot vlaggenlijnen en van placemats tot verjaardagskroontjes. Die versiering voor de verjaardag maak je persoonlijk door foto’s van je kind en eigen teksten toe te voegen. Ook de kleuren pas je makkelijk aan.

Echt uitpakken met deze verjaardagsfeest-ideeën

Daarnaast vind je allerlei feestelijke items om compleet uit te pakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote banner met foto en tekst bij de ingang? Of een silhouette van je kind voor de aankleding van je tafel, alsof hij of zij een beroemdheid is? Je maakt het helemaal af met een enveloppenkist en gepersonaliseerde wegwijzers richting de feestlocatie. Zo kan niemand er omheen dat dit het grote, originele verjaardagsfeest van jouw kind is.

Categorie pagina I feest algemeen
Categorie pagina I feest algemeen

Ga voor onze exclusieve stijl

Wat je in alle spullen voor de verjaardag terugziet, is onze exclusieve stijl. Doordat die tijdloos, zonder hypes en vol van zachte, aardse tinten is, blijven de items hun stijlvolle uitstraling houden, ook over 20 jaar. Verder doen we bij My Creative Prints alles zelf: van de designs tot de productie. Daardoor is alles van goede kwaliteit en vormt alle aankleding van je verjaardagsfeest een mooi en origineel geheel.

Een display voor de presentatie

Heb je al nagedacht over de presentatie van je uitdeelgeschenkjes? Het leukste is natuurlijk als alles hetzelfde thema heeft. Het fijne van My Creative Prints is dat je alles rondom het verjaardagsfeest van je baby in dezelfde stijl kan doen: van de uitnodiging tot de aankleding van je verjaardagsfeest. En dus ook de displays voor de presentatie van je traktaties. Zo past alles perfect bij elkaar en ziet het er ook nog eens origineel en stijlvol uit.

3b. traktaties
Musthaves
Scroll naar boven