Nog op zoek naar een vaderdagcadeau ? 🎉

Vermeld in de opmerkingen "vaderdag".

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

15% KORTING!
op communie- of
Lentefeest
UITNODIGINGEN 🎉

Code: FEEST24

Je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Nog op zoek naar een vaderdagcadeau ? 🎉

Vermeld "vaderdag" in de opmerking van je bestelling.

Je kan nog bestellen tot:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
cropped-LeeuwLogo-1.png
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geboorte

Meer info
Categorie pagina I Geboorte algemeen
Proficiat

Wauw! Een babytje op komst

Hoera, er is een kleintje op komst! Hoe leuk is het om de geboorte van je kindje stijlvol te vieren? Van originele doopsuiker tot kraamcadeaus en de aankleding van je babyborrel: bij ons vind je alles wat je kunt verzinnen. Het leuke is dat je bij alle items voor dezelfde stijl kunt kiezen, zodat ze een prachtig geheel vormen.

Categorie pagina I Geboorte algemeen

Gepersonaliseerde geboortecadeaus

Een geboortecadeau met naam is een mooie manier om de pasgeborene welkom te heten. Onze wooden frames of silhouettes zijn bijvoorbeeld erg populair. Met de geboortedatum, tijd en geboorteplaats erbij wordt het cadeau extra persoonlijk en uniek.

Naast geboortecadeaus met naam hebben wij ook tal van andere gepersonaliseerde geboortegeschenken. Denk hierbij aan gepersonaliseerde groeimeter en juwelen,…

Creatief doopsuiker

Als je creatieve doopsuiker of andere geboortebedankjes hebt, verdienen ze het om op een net zo mooi display te staan. Want het is zonde als je doopsuikerpresentatie afbreuk doet aan je prachtige presentjes. Goed nieuws: bij My Creative Prints vind je geweldige displays, met een foto of een naam waarmee je je bedankjes naar een hoger niveau tilt.

Categorie pagina I Geboorte algemeen
Categorie pagina I Geboorte algemeen

Meter of Peter vragen

Er is niets persoonlijker dan een cadeau met foto. Kies één van onze producten, selecteer het gewenste design en start met personaliseren. Kies uit één van je favoriete foto’s en upload deze in je design. Voila, in enkele eenvoudige stappen heb je een origineel fotocadeau gemaakt.

Ga voor een herbruikbare boog of display

Vind je het zonde om de presentatie van je doopsuiker maar 1 keer te gebruiken? Daar hebben we iets op gevonden: een display of boog met de naam van je baby. Nadat je de geboortebedankjes erop hebt gepresenteerd, zet je ‘m op een mooie plek op de kinderkamer of hang je ‘m aan de muur. Naast praktisch zijn ze ook nog eens stijlvol. Je kiest bijvoorbeeld uit een boog met hartjes of vogeltjes of strakke of sierlijke letters. Zo past het helemaal bij de stijl van je geboortefeest én je interieur.

Categorie pagina I Geboorte algemeen
Baby musthaves
Scroll naar boven