cropped-LeeuwLogo-1.png

Meter en peter vragen

Meer info
Een vraag voor het leven...

Hoera, je kind is jarig!

Als je een kindje verwacht, komen er veel leuke dingen op je af. Een daarvan is een meter en peter vragen. Nadat je hebt gekozen wie het wordt, is het de hoogste tijd om de grote vraag te stellen. In een gesprek of appje is maar saai. Hoe je het dan wel doet? Bij My Creative Prints vind je superleuke producten om origineel de meter en peter te vragen, van een mok tot originele puzzelballen.

Verras de meter en peter met een cadeau

Iedereen vindt het leuk om een presentje te krijgen, zo ook de potentiële meter en peter. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze mokken met stijlvolle designs. Ga je voor een minimalistisch ontwerp met ‘wil jij mijn meter/ peter zijn?’ of pak je uit met een mooi gedichtje en een echofoto van je kindje? Als je een design liever anders indeelt of iets wilt toevoegen, dan pas je het heel makkelijk aan in onze ontwerptool. Ook leuk: geef de meter een schattig rompertje in hetzelfde design, zodat ze samen een leuke set vormen. Zo krijgen de meter en peter allebei een cadeau dat prachtig en persoonlijk is.

De grote vraag stellen op een originele manier

Wil je de peter en meter echt origineel vragen? Dan is de puzzelbal perfect. Dat is een bal met puzzelstukjes erin. De meter of peter maakt nietsvermoedend de puzzel, totdat de grote vraag tevoorschijn komt. Dat is nog eens een leuke verrassing! Met meer dan 10 designs en allerlei mogelijkheden om de ontwerpen te personaliseren, zit er altijd wel iets voor je tussen. Een schattig beertje, mooie echofoto of stoere dinosaurus bijvoorbeeld. Of ga voor een wooden frame, zodat de meter en peter een blijvende herinnering hebben. Zo wordt het een moment om nooit te vergeten.

Een tijdloos cadeau voor meter en peter

Het grote voordeel van de meter en peter vragen met een cadeau van My Creative Prints? Onze exclusieve stijl natuurlijk. Die is tijdloos, sober en vrij van hypes. De aardse tinten en zachte kleuren geven onze producten een unieke uitstraling. We doen alles zelf, van designs ontwerpen tot aan de productie. Zo passen alle items perfect bij elkaar en is je meter en peter-cadeau over 20 jaar nog steeds mooi.

moet je ook eens bekijken
Scroll naar boven