cropped-LeeuwLogo-1.png

Getuige vragen

Meer info
Yes i do ...

Mag ik jouw iets vragen?

Vraag jouw getuige op een unieke manier met de producten van My Creative Prints
Het vragen van jouw getuige is een speciale gelegenheid waar je graag iets unieks van wilt maken. Bij My Creative Prints hebben we verschillende originele producten waarmee je jouw getuige op een bijzondere manier kunt vragen. Hieronder vind je een overzicht van onze producten.

Getuige vragen met een unieke puzzel

Wil je jouw getuige op een originele manier verrassen? Kies dan voor een unieke puzzel. Laat de puzzel bedrukken met een persoonlijke boodschap en een leuke foto van jullie samen. Jouw getuige zal zich zeker speciaal voelen wanneer hij of zij de puzzel oplost en de boodschap ontdekt.

Een unieke memorybox als getuige cadeau

Een memorybox is een praktisch cadeau waar jouw getuige vast en zeker veel plezier van zal hebben. Bij My Creative Prints kun je een herinneringsbox laten bedrukken of laseren met een persoonlijke tekst en afbeelding. Zo maak je van dit cadeau een uniek geschenk en vraag je jouw getuige op een originele manier. Hierin kunnen ze al jullie herinneringen bewaren.

Jouw getuige, jouw stijl

Bij My Creative Prints hebben we verschillende producten waarmee je jouw getuige op een stijlvolle en unieke manier kunt vragen. Of je nu kiest voor een puzzel of een fotolijstje, bij ons kun je altijd rekenen op een persoonlijke en originele benadering. Zo maak je van jouw getuige een belangrijk onderdeel van jouw bijzondere dag.

Musthaves
Scroll naar boven