Communie of lentefeest op 4 of 5 mei ? 🎉

Bestellen kan nog...

Vermeld je datum in de opmerking van je bestelling.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

15% KORTING!
op communie- of
Lentefeest
UITNODIGINGEN 🎉

Code: FEEST24

Je hebt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Communie of lentefeest op 4 of 5 mei ? 🎉

Vermeld je datum in de opmerking van je bestelling.

Je kan nog bestellen tot:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
cropped-LeeuwLogo-1.png
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ontwerpen

Bij My Creative Prints kunnen de bestandsformaten JPG, TIFF & PDF verwerkt worden. De bestanden kunnen het beste voor 300DPI opgeslagen worden met 8 bits of 16 bits en een vooraf ingestelde sRGB kleurenomvang geüpload worden. Als die gegevens u niets zeggen, dan kunt gewoon op ons vertrouwen.

Bij My Creative Prints kunt u bestanden tot 1GB in jpg of tif indeling uploaden. Uw bestand moet minimaal 0,4 megapixel groot zijn (i.e. 700×700 pixels). De max grootte voor fotobestanden is beperkt tot 625 megapixel. Afhankelijk van de afmetingen van uw foto, kan uw foto bijvoorbeeld de volgende afmetingen hebben:

Vierkant: 25.000 x 25.000 pixels
3:2: 30.600 x 20.400 pixels
4:3: 28.850 x 21.650 pixels
19:6: 33.300 x 18.750 pixels
4:1: 50.000 x 12.500 pixels

Voor foto’s met een optimaal resultaat kunt u het beste bestanden uploaden met 300DPI, 8BIT en een sRGB kleurruimte. Mocht dit u niks zeggen, dan kunt u erop vertrouwen dat dit klopt. Uiteraard worden uw beeldbestanden automatisch getest op geschiktheid en kwaliteit en worden ze hoogwaardig geproduceerd.

U kunt uw bestand zowel in RGB als in CMYK uploaden. CMYK-bestanden worden tijdens het productieproces omgezet in sRGB. Wanneer uw bestand geen kleurprofiel heeft, dan gaan wij ervanuit dat uw bestand een sRGB-profiel heeft. Bij zwart-witfoto’s krijgt het bestand automatisch een GrayGamm2.2 kleurprofiel.

U kunt een beelduitsnede selecteren, de oriëntatie wijzigen, beeldwaarden regelen en verschillende afbeeldingseffecten toevoegen. Bij fotobewerking komt u via foto bewerken.

My Creative Prints plaatst op ieder geproduceerd product zijn naam of logo, als handtekening en om de identiteit van het product aan te tonen. Producten kunnen niet zonder logo of naam verkregen worden. De desingers van My Creative Prints kiezen zelf waar het logo geplaatst wordt. Deze wordt steeds “subtiel” en in een sober lettertype op het design geplaatst als deze zich op de voorzijde bevindt. 

Bestelling

Dit kan enkel via onze webshop. Via mail of facebook of andere kanalen is helaas niet mogelijk.

Als je een bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op via email. vermeld hierbij steeds je bestelnummer en wat je wenst te wijzigen. Er kan enkel nog iets gewijzigd worden als de bestelling nog niet in productie zit.

Eenmaal je een mailtje hebt ontvangen, dat je bestelling in productie zit, kunnen we hier helaas niets meer aan veranderen.

Annuleren kan alleen als je bestelling nog niet in productie zit. Stuur ons dan een mailtje met reden van annulatie.

Is je product al verzonden? Dan kan je het pakket niet meer retourneren.

Productietijd

We hebben een standaard productietijd van 6 à 8 werkdagen. Deze kan oplopen afhankelijk van de drukte in de productie. My Creative Prints streeft er steeds naar om de productietijd zo kort mogelijk te houden.

Hou hier wel rekening ‘gepersonaliseerde producten’. Wij werken niet met voorgedrukte producten. Alles wordt binnenshuis geproduceerd waardoor we onze productietijd volledig nodig hebben. Na deze productietijd wordt het pakketje met DPD verzonden. 

Dit kan! Je zal op het einde van de bestelling de mogelijkheid krijgen om deze als “URGENT” te laten behandelen. Uw bestelling zal dan worden voorgenomen in productie waardoor de productietijd wordt ingekort naar 2 à 3 werkdagen, er komt dan €25,00 extra bij de bestelling bij, maar dan ben je 100% zeker dat het pakketje hier op tijd vertrekt.

Betaling

Online kan je betalen met Bancontact (kaart en App), creditcard (Visa of MasterCard), PayPal, Apple Pay of via een handmatige overschrijving.

Aangezien we enkel met een webshop werken is dit niet mogelijk.

Kies bij het bestellen van jouw product voor de betaalwijze Bancontact en bevestig de betaling met je Bancontact-kaart of met de Payconiq by Bancontact-App op je Smartphone. Betalen met Bancontact is veilig en helemaal gratis.

Je kan een betaling enkel doorvoeren via ons betaalsysteem Mollie. Deze heeft een Nederlands rekeningnummer. Mollie is een beschermd en beveiligd betaalplatform conform de EU reglementering. Enkel als u kiest voor overschrijving zal u deze terugvinden bij het afrekenen op uw bevestigingsbon. Via andere betaalmethodes gaat u direct door naar de gevraagde functie.

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in je browser.

Scroll naar boven